De meest gehate belegging… ooit?

Nieuwsbrief Macrotrends

 

De meest gehate belegging
............... 
ooit?
 

        

200_brecht_arnaert_foto2.jpg 
Het nulrentebeleid, of negatieve rentebeleid zoals u wil, drijft beleggers naar alle mogelijke beleggingen. Telkens gaan ze daarbij een beetje ‘hoger’ op de risicoschaal.

Staatsobligaties brengen niks meer op, bedrijfsobligaties van investment grade kwaliteit ook niet meer, dus nu gaan ze naar hoogrentende obligaties of zelfs obligaties van zogezegde ‘frontier’ markets.

Iedereen lijkt wel een beetje bang in deze markten, maar toch willen ze per se allemaal fully invested zijn, en liefst nog zo risicovol mogelijk!

Nu, ze doen maar, want het komt overeen met het oprapen van centjes voor een grote walsmachine. Dat ziet er ongeveer ZO uit:

 600_mt30.jpg

 
Persoonlijk zouden we niet graag onder een dergelijke machine terechtkomen, en onze beleggingen al evenmin.

Beleggers houden totaal geen rekening meer met liquiditeit. Het risico van de tegenpartij wordt helemaal genegeerd.

Cash = trash zeggen ze. Het zorgt ervoor dat cash de meest gehate beleggingscategorie van onze tijd is geworden.

Mensen die het systeem begrijpen, en daar behoort onze hoofdstrateeg Brecht Arnaert zeker toe, weten echter wel waar het om draait. Daarom heeft Brecht in MACRO Trends de grootste aandacht besteed aan de liquiditeit van de beleggingen in z’n modelportefeuille.

Brecht doet dat via dollars, euro, monero, bitcoin, zilveren munten, gouden munten, maar niet iedereen ziet de waarde daarvan in. ("We verdienen er niets aan!")

Toch is in onze visie liquide zijn en blijven veel winstgevender dan nog enkele moeizame procentjes najagen op de rand van de afgrond.

Daarover komen we aanstaande zondag samen in Antwerpen.

MACRO Trends is namelijk ook op dit vlak geen gewoon beleggingsblad: 2 x per jaar komen we met de abonnees samen rond een thema.

Met een lezing over het monetaire systeem, over het shorten van de crash, over Monero en zelfs over preppen (!!!) belooft het ook deze keer weer een enorm interessante namiddag te worden.

Normaal gezien is zo’n middag enkel voor abonnees, maar zeer uitzonderlijk is Brecht bereid om de 5 laatste plaatsen (de zaal van 100 man is dan volzet) weg te schenken aan wie “curieus” genoeg is.

Wie snel is kan zo’n plaats bekomen via deze link

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSePC_hVntHdal0QUvvKWWfpm3Y2dKul_Pa-AImw02rxJXFaWA/viewform

Daarbij dient men de code ‘CURIEUS’ te gebruiken.

Het belooft een enorm interessante namiddag te worden. Brecht heeft al meermaals bewezen dat hij rendementen kan halen om duimen en vingers van af te likken, en dat zonder enorme risico’s te nemen.

Voor wie niet op de abonneenamiddag geraakt, wordt in het volgende nummer van MACRO Trends een uitgebreid verslag voorzien.

Abonnees die een keer abonneren, die zijn erg tevreden, en tekenen elk jaar opnieuw in. Sommige zelfs voor het leven, zoals deze getuigenis van een abonnee aangaf:

Ik kocht op jouw aanraden een aantal Monero rond de 0.001 EUR. Voordien had ik er nooit van gehoord. Ik heb er geen spijt van. Genoeg winst om de rest van mijn leven een abonnement op Macrotrends te nemen.”

Twijfel dus niet langer en teken HIER in voor een abonnement op MACRO Trends! 

 

Met vriendelijke groet,

Mario de Bakker
Uitgever MACRO Trends

 
PS. Abonneer u meteen op MACRO Trends, en ga vandaag nog met deze oplossingen aan de slag! U krijgt het ruim 20 pagina's tellende rapport genaamd DE MONETAIRE MATRIX, met concrete oplossingen om uw vermogen buiten het monetaire systeem aan te houden, gratis toegestuurd bij uw abonnement.

 

600_mt_gratis_bonusrapport.jpg