Aandelen boven, nog steeds

Nieuwsbrief SmartCapital

 

Aandelen boven,
nog steeds!

     

Sam Hollanders

 
Sam Hollanders hier.

Op zaterdag 8 oktober waren we aanwezig in Brussel op het halfjaarlijkse congres van de Vlaamse Federatie van Beleggers, de VFB. Het was een interessante dag met veel presentaties, en vooral gelegenheid om eens bij te praten met nieuwe en oude bekenden.

Mensen letten erg op het geklungel dat de regering momenteel aan het uitvoeren is. Ze begrijpen niet dat een meerwaardebelasting op aandelen een volledig tegenovergesteld effect zou hebben.

Onze politici en kennis van beurs en economie, het zal nooit samengaan. Sommigen worden er zelfs moedeloos van, en werpen de handdoek in de ring.

Dat is zeker niet de strategie die je moet toepassen!

Ik ben een man van cijfers en ik wéét gewoon dat op lange termijn aandelen de beste belegging zijn en blijven. Je kan er gewoon niet omheen; wie een pensioen wil opbouwen en het beter wil doen dan een spaarboekje, moet in aandelen zitten.

Deze grafiek toont dat op een ongelooflijk sterke manier aan.

 600_sc27.jpg

Aandelen doen het gewoon zoveel beter dan obligaties of kortlopende effecten, omdat je meteen kan deelnemen aan de groei van onze economie de komende jaren.

Ik zie niet in waarom we pessimistisch moeten zijn. Bedrijven in de juiste sectoren, het goede businessplan en een ervaren management, zullen nog steeds geld verdienen en hun aandeelhouders op de juiste manier kunnen vergoeden.

We moeten ons best blijven doen en geloven in de ratio. Geen enkele belegging is even krachtig als een aandelenbelegging, zeker niet indien je op lange termijn de coupons herbelegt. Het wonder van de samengestelde interest, weet je wel!

Met spaarboekjes kan je daar niet van profiteren. Nog in geen honderd jaar haal je je beleggingsdoelstellingen indien je je centen daarop laat staan. Laat staan dat je de inflatie bijbeent!

Dus ik zeg het nog eens klaar en duidelijk: LAAT DE MOED NIET HANGEN!

Aandelen boven, nog steeds, wat onze gekke politici ook denken. En als je het even niet meer ziet zitten, print dan de grafiek in deze mail af en hang hem boven je bed.

Ik kan je nog altijd aandelen voorstellen waarmee je de komende jaren prima rendementen zal boeken. Dus als jij op een ernstige manier je pensioen wil opbouwen, is er maar één partij die je daarmee kan helpen: SMART Capital.

Onze beproefde value strategie zorgt ervoor dat jij je beleggingsdoelstellingen haalt.

Op deze pagina vind je onze abonnementsformules.

 

Met vriendelijke groet, 

Redactie
SMART Capital 

 
PS. Abonneer u meteen op SMART Capital, en krijg het rapport "Hoe u Grote Winsten kan Behalen Zonder Grote Risico's... met dit Streng Bewaakte Geheim van de Beursgoeroe's", gratis toegestuurd bij uw abonnement.
 

600_sc17.jpg