Enorme waarde in de palmolie-sector

Nieuwsbrief SmartCapital

 

Enorme waarde in de palmolie-sector!

     

Sam Hollanders

 
Sam Hollanders hier.

Groot nieuws in de palmolie-sector deze week.

Dinsdag bracht het in Kuala Lumpur gebaseerde Kepong een bod uit op palmolie-producent MP Evans ter waarde van 640 pence per aandeel.

Dat het aandeel 40% hoger noteerde in Londen, is dan ook niet meer dan normaal en de hele palmolie-sector steeg gezellig mee.

Dat zie je op de grafiek hieronder:

600_sc29.jpg

 

Een kolfje naar mijn hand, want ook in de selectielijst van SMART Capital heb ik beleggingen in de palmolie-sector.

Je denkt nu vast aan Sipef, en dat klopt. Maar ik zal je iets verklappen: dit aandeel staat bij mij op ‘houden’. Ik vind het een prima bedrijf, maar ik heb nog een ander aandeel in mijn lijst staan dat je zeker wil leren kennen.

Dit aandeel staat overtuigend op ‘KOPEN’ bij mij. Dat is geen verrassing, want het koersdoel ligt maar liefst op het DUBBELE van de huidige koers.

Aandelen van palmolie-bedrijven hebben het de afgelopen jaren niet onder de markt gehad, omdat de palmolie-prijs onder druk stond. Maar mensen vergeten dat eens de palmolie-bomen beginnen op te brengen, je enorm veel waarde creëert. Ook de gronden en terreinen van deze bedrijven staan vaak in de boeken tegen prijzen die véél lager liggen dan de huidige waarde.

Bovendien is dit bedrijf familiaal gecontroleerd en is er dus weinig risico dat aandeelhouders gekke dingen gaan doen met jouw en mijn geld.

Een echte value belegging dus!

Het bod van Kepong toont aan dat deze sector ondergewaardeerd is, en dat de beste bedrijven zelfs een veelvoud kunnen opbrengen.

Daarom lezen slimme beleggers SMART Capital, om de beste bedrijven binnen de beste sectoren te ontdekken!

Ik kan dus maar één ding zeggen: teken als de bliksem hier in en ontdek vandaag nog ons favoriete palmolie-bedrijf!

Een bod op dit bedrijf is helemaal niet uit te sluiten, en dan zit je als belegger gebeiteld.

 

Met vriendelijke groet, 

Sam Hollanders
SMART Capital 

 
PS. Abonneer u meteen op SMART Capital, en krijg het rapport "Hoe u Grote Winsten kan Behalen Zonder Grote Risico's... met dit Streng Bewaakte Geheim van de Beursgoeroe's", gratis toegestuurd bij uw abonnement.
 

600_sc17.jpg