Een sterke bevestiging van deze trend

Nieuwsbrief SmartCapital

 

Een sterke bevestiging van deze trend!

     

 
Voor mij was 2016 het jaar van de comeback van de value-aandelen. Het spijtige is dat veel beleggers deze trend nog niet onderkend hebben. De onderstaande grafiek, die ik ontleen aan Lyons Fund Management, laat aan duidelijkheid echter niets te wensen over.

 

600_sc36.jpg

 

De boodschap?

Dat we een GIGANTISCHE uitbraak van value-aandelen tegenover dure groei aan het meemaken zijn.

Het afgelopen decennium was die trend volledig omgekeerd. Toen zagen we dat value-aandelen op relatieve basis een stevige de-rating (ontwaarding) moesten slikken.

Dat lijkt nu helemaal te gaan veranderen. En eens een langetermijn uitbraak er komt, is die bijzonder krachtig.

Deze bull market in value aandelen zal niemand onbetuigd laten. Zeker wanneer de rest van de markt duur en overgewaardeerd lijkt, doen value aandelen het extra goed.

Denk nog eens aan de periode rond het jaar 2000? Toen alles in elkaar klapte en de technologie-aandelen rond de 70 tot 99% van hun waarde verloren, deden value aandelen het schitterend!

Bedrijven in de ‘echte economie’ zagen hun aandelen stijgen met honderden procenten.

Dit fenomeen zien we ook nu weer opduiken. En weet je wat ik nog het leukste vind? Dat deze value-rally, die al tractie begint te krijgen, helemaal genegeerd wordt door onze mainstream pers.

Door de verkiezing van Trump spreekt iedereen over infrastructuur. Een van de leuke ‘neveneffecten’ van zijn verkiezing is dat value aandelen tot de beste presteerders behoren dit jaar.

Het value-segment van de markten leidt als het ware. Voorlopig nog ‘under the radar’, maar dat zal snel veranderen zodra deze uitbraak op de schermen van beleggers tevoorschijn komt.

Ik ben erg opgetogen over deze uitbraak en het goede nieuws is dat je nog helemaal niet te laat bent om er ten volle van te profiteren.

It’s just getting started!

Begin dus 2017 met een ruime voorsprong op – minder goed geïnformeerde – beleggers.

Doe je voordeel vandaag nog met een abonnement op SMART Capital

Sam Hollanders 
GEEF ME TOEGANG TOT JE TIPS
 

 

Met vriendelijke groet, 

Sam Hollanders
SMART Capital 

 
PS. Abonneer u meteen op SMART Capital, en krijg het rapport "Hoe u Grote Winsten kan Behalen Zonder Grote Risico's... met dit Streng Bewaakte Geheim van de Beursgoeroe's", gratis toegestuurd bij uw abonnement.
 

600_sc17.jpg