Dit moet elke aandelenbelegger weten voor 2017

Nieuwsbrief SmartCapital

 

Dit moet elke aandelen-belegger weten voor 2017

     

 
2016 loopt nu echt op z’n laatste benen. Ik hef samen met u en met onze volledige ploeg het glas op 2017. Of 2017 nu een goed jaar wordt of niet, weet ik helaas niet. Ik kan wél zeggen dat aandelen DE place to be blijven, omdat je belegt in reële waarden die op lange termijn steeds duurder worden.

Natuurlijk zijn er onderweg wat horten en stoten, maar dat mag je niet tegenhouden.

600_sc37.jpg

 
De bovenste tekening vertelt voor mij boekdelen. Je vindt altijd wel een reden om geen aandelen te kopen, of erger nog, om je volledige portefeuille buiten te gooien. Zo maak je een kapitale fout: je verkoopt de activa in je portefeuille die op termijn zowel rendement (dividend) als kapitaalwinst opleveren.

En waarin ga je dan beleggen?

Cash brengt niks op, integendeel.

Obligaties zijn GIGANTISCH risicovol omdat het renterisico nu echt aanwezig begint te worden. Daar wil je dus ook zeker niet in beleggen.

Het klinkt daarom als een herhaling, maar ook in 2017 blijven aandelen de place to be. De bedrijfswinsten nemen toe, en hoewel de beurzen over het algemeen niet meer supergoedkoop zijn, zijn er altijd koopjes te vinden voor wie goed oplet.

De rasechte valuebelegger, de beleggers zoals Graham en Buffett en consorten, trekken zich van macro-economische analyses niet veel aan. Zij weten immers heel goed dat je de wereld, en zeker de financiële markten, nooit kan voorspellen. Zij steken liever hun tijd in het opsporen van bedrijven die onder hun faire waarde noteren, maar wel een supergoed business model hebben.

Met al aardig wat jaren ervaring op de teller, ga ik overal ter wereld, in alle sectoren, op zoek naar de beste aandelen. En koopjes, die vind ik terug in de meest diverse sectoren:

-          Een topbedrijf in de oliesector

-          Een producent van rijst en pasta

-          Een Amerikaanse meubelproducent

-          ….

En zoveel meer!

Zou het nu eens geen schitterend idee zijn om in 2017 samen met mij deze bedrijven van a tot z te leren kennen? En er samen geld mee te verdienen? Dat lijkt me een geweldige uitdaging.

Beleggen is niet alleen winstgevend, maar ook razend interessant en je leert er enorm veel van bij.

Ontdek HIER SMART Capital en doe net zoals de duizenden tevreden beleggers in onze community.

SMART Capital: ook in 2017 de beste manier om in aandelen te beleggen.

Sam Hollanders 

Met vriendelijke groet, 

Sam Hollanders
SMART Capital 

 
PS. Abonneer u meteen op SMART Capital, en krijg het rapport "Hoe u Grote Winsten kan Behalen Zonder Grote Risico's... met dit Streng Bewaakte Geheim van de Beursgoeroe's", gratis toegestuurd bij uw abonnement.
 

600_sc17.jpg