Nieuwsbrief SmartCapital

  

 
Deze week is het SMART Capital week. U profiteert tot en met zondag 23 februari van een topdeal, met een rapport van de 4 BESTE PENNYSTOCKS van dit moment en het GRATIS 254 pagina's tellende boek “Verdubbel je geld in vijf jaar”

Ik heb voor u nu een heel aantrekkelijke aanbieding. Als u nu een abonnement afsluit, krijgt u het boek “Verdubbel je geld in vijf jaar” er GRATIS bij. Ja, u leest het goed. U krijgt dit boek als u deze week een abonnement afsluit. Uw aanmelding moet dan wel uiterlijk zondag 23 februari bij ons binnen zijn om het boek gratis te kunnen krijgen. U behoort dan tevens tot de groep abonnees, die exclusief alle informatie krijgt over mijn huidige en nieuwe aanbevelingen.

Maar ik heb nog meer goed nieuws

200_sc_pennies_rapport.jpg Bent u op zoek naar een manier om beleggen leuk te houden, eventueel verborgen pareltjes te ontdekken, en wat peper toe te voegen aan uw bestaande portefeuille? Lees dan verder...

In dit rapport vind u het verhaal van John Templeton dat de inspiratie is voor deze analyse.

John Marks Templeton was een uitzonderlijk man, filantroop en waardebelegger. Hier wil ik de aandacht vestigen op het laatste, meer specifiek naar een actie die John Templeton uitvoerde aan het begin van zijn carrière.

Aan de vooravond van de Tweede Wereldoorlog leende Templeton $10.000 dollar van zijn toenmalige werkgever. Met dat geld kocht hij voor ongeveer honderd dollar aandelen van alle bedrijven op de Amerikaanse beurs (104 verschillende) die onder $1 noteerden. 34 van deze aandelen hadden reeds het faillissement aangevraagd. Uiteindelijk werden slechts 4 aandelen compleet waardeloos. Gemiddeld werden de aandelen op 4 jaar tijd 4 keer meer waard.

Voor het SMART Pennies Rapport heb ik gekozen om me te beperken tot pennystocks (onder de €3) uit België en Nederland. In deze regio kon ik kiezen uit 28 aandelen. Uiteindelijk krijgt u hier in dit rapport de 4 aandelen waarvan ik de verhouding tussen risico en rendement als het meest kansrijk inschat.

U zal ook de lijst van 40 internationale pennystocks vinden welke vorig jaar en 2 jaar geleden als laatste overbleven. De resultaten zijn op zijn minst speciaal te noemen, en variëren tussen -86% en +272%. Stevige schommelingen dus! We volgen deze verder op en voegen een nieuwe lijst van pennystocks uit België en Nederland toe. Ik ben alvast benieuwd naar de resultaten volgend jaar.

Bent u ook benieuwd naar deze verborgen pareltjes? 100_sc_boek.jpg

Sluit dan een abonnement af op SMART Capital, dan krijgt u het boek “Verdubbel je geld in vijf jaar” er GRATIS bij en behoort u tevens tot de groep abonnees, die alle informatie krijgt over de nieuwe aanbevelingen in het SMART Pennies Rapport.  
 

 

Abonneer u vandaag nog en ga direct met
deze verborgen pareltjes aan de slag!

 

600_button_abonneer_hier_pd.jpg 

600_sam_hollanders_foto2.jpg

 
Beste groeten,
 
Sam Hollanders
SMART Capital