Nieuwsbrief Macrotrends

 

Full Color Friday

 

 
Brecht ArnaertDe Amerikanisering van de wereld slaat wild om zich heen: de Halloween-gekte, die elk jaar erger wordt, vervangt zo stilaan het Christelijke feest van Allerheiligen en Allerzielen. En er wordt zelfs hier en daar al gesuggereerd dat we Thanksgiving zouden moeten vieren.

Ik weiger daarom mee te doen aan allerlei "Black Friday"-acties, zélfs al zouden we daarmee extra abonnees ophalen. Maar ik heb een alternatief bedacht: Full Color Friday. Daarmee wil ik de tendens richting het materialistische en het occulte (want dat is de ondertoon) gaan counteren.

 

600_mt89.png

 
Zodoende: heeft u de recente actie gemist waarbij wij uw abonnement verdubbelen als een bepaald aandeel in onze portfolio niet verdubbelt, dan is dit de kans om alsnog aan boord te komen.

Als u zich dit weekend abonneert voor een jaar, namelijk, krijgt u er een half jaar gratis bij.

50% extra abonnement is natuurlijk iets héél erg uitzonderlijks, en niet meteen bevorderlijk voor ons businessmodel. Degelijke financiële analyse vergt enorm diepe studie, en de normale prijs van 365 EUR per jaar - één euro per dag - is zeker niet teveel.

Daarom hebben wij besloten om het aantal abonnementen met korting te beperken tot 50.

Wil u dus gebruik kunnen maken van deze actie, dan is er maar één boodschap: snel zijn. De volgende editie van MT komt al uit op vrijdag 6 december, en daarin ga ik nog een ander aandeel bespreken dat volgens mij x 20 kan op vijf jaar tijd.

En nee, dit is geen grapje!!!

 

600_button_abonneer_hier_pd.jpg

Beste groeten,

Brecht

PS: Geen nood als het blad u niet bevalt. Niet-goed-geld-terug is standaard bij ons, en is elke dag van de periode mogelijk. MACRO Trends kost één euro per dag, en bevalt het blad u niet, dan storten wij het saldo van uw abonnement integraal terug, zonder vragen, en zonder opgaaf van reden. 

PSS. Alvast bedankt voor het lezen en eventueel doorsturen van deze nieuwsbrief naar andere kritsche beleggers, die ook van deze Full Color Friday actie willen profiteren*. 

  

*) Copyright: Alle rechten van deze publicatie liggen bij uitgeverij Capital & Trends. Publicatie door derden van deze nieuwsbrief, of delen daarvan, is toegestaan zonder schriftelijke toestemming van de uitgever, maar wel met vermelding van de bron: MACRO Trends