SMART Capital

 
SMART Capital is een nieuwsbrief waarin de aandelen worden geselecteerd volgens de principes van uitstekende beleggers zoals Benjamin Graham, Philip Fischer, Warren Buffett en Joel Greenblatt. Kortom de principes van het waardebeleggen. 

We zouden dit zeer kort kunnen omschrijven als het kopen van euro’s voor 50 cent. Dat is de essentie van waardebeleggen, en zo makkelijk kan het inderdaad zijn. De juiste aandelen vinden is een ander paar mouwen, maar daarvoor hebt u ons. 

Naast deze strategie, welke een rustige lange termijn strategie is, is er nog een extra strategie waarbij u elke maand 2 tot 3 nieuwe aandelen krijgt voorgesteld uit Europa en Amerika. Deze aandelen worden geselecteerd op basis van kwaliteit, waarde en momentum. Dit is een zeer uitgebreid geteste manier van beleggen die superieure resultaten oplevert en een methode die de auteur zelf al toepast sinds 2011. 

De auteur, Sam Hollanders, specialiseert zich al sinds 2004 in het waardebeleggen. Na de succesvolle toepassing in de eigen portefeuille en deze van enkele klanten, volgde de nieuwsbrief BeursLoper welke in 2014 fuseerde met SMART Capital. 

Bij alle geselecteerde SMART Capital aandelen krijgt u als klant helder en duidelijk omschreven wat de auteur met deze aandelen in zijn eigen portefeuille doet.